top of page

Ipari műgyanta padló│Kültéri műgyanta│Csúszásmentes műgyanta│Hőálló műgyanta│Vegyszerálló műgyanta│Epoxi műgyanta│Dekor műgyanta padló│Páraáteresztő műgyanta

MŰGYANTA BEVONATOK 

Műgyanta bevonatok szakkivitelezése

Az epoxy padlók általában szilárdabbak, mint a poliuretán bevonattal készült felületek, magasabb nyomószilárdságúak és ütésállóbbak mint a poliuretán megoldások. Ez a tulajdonságuk lehetőséget ad arra, hogy az epoxy padlók kiemelten jól állják a gyalogos-, jármű- és targoncaforgalmat. 

Az epoxy bevonat felviteléhez száraz hordozófelület szükséges, kültéri használata korlátozott. Kiemelkedő vízzáró tulajdonságának köszönhetően jól takarítható, zsírtalanítható. Olyan környezetben kifejezetten ajánlott az alkalmazása, ahol lúgok, savak előfordulhatnak, de nem csupán a kémiai behatásoknak áll ellen, hanem a mechanikai sérüléseknek egyaránt.

 

Főbb kivitelezési területek: jármű- és targoncaforgalomnak kitett raktárak, nagy forgalmú logisztikai központok, nehézipar, 

A szakkivitelezés becsült időigénye: 2-5 munkanap (100 m2 esetén) 

A szakkivitelezés becsült költsége*: 8.000 -32.000 Ft+ Áfa/fm (100 m2 esetén)

​ *A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, hitelt érdemlő árajánlat minden esetben pontos műszaki  tartalom és helyszíni felmérést követően készül.

mugyantaa.jpg

Ipari műgyanta padló készítése

Ipari műgyanta kivitelezése aszfaltra

Epoxi gyanta kivitelezése szórt és öntött technikával

Hibrid műgyanta szakszerű kivitelezése

bottom of page